Checkinatwork

Alle medewerkers kunnen eenvoudig inchecken via het BadgePoint met automatische RSZ-koppeling. Ons online platform en onze mobiele applicaties maken beheer makkelijker dan ooit. Waar u wil, wanneer u wil.

Toegang

Geniet van alle voordelen die checkinatwork biedt, met extra veiligheidsgaranties zoals volledige omheining van uw werf en gates voor zowel mensen als voertuigen. Uw bouwwerf was nooit zo veilig.

Request your access management configuration

Platform en apps

Platform

Alle informatie die door het BadgePoint wordt verzameld, kan op het online platform geraadpleegd en bewerkt worden. Geen software nodig: u kunt ons platform in eender welke webbrowser en op eender welke computer openen.

App voor werkgevers

Wilt u de volledige controle over de werf houden terwijl u onderweg bent? Met onze mobiele applicatie is alles wat u wilt en moet weten beschikbaar in een oogopslag. U kan uw werknemers eveneens handmatig inchecken. Hij bestaat zowel voor iOS- als voor Android-apparaten.

Number of units

App voor werknemers

Via onze smartphone-applicatie kunnen uw werknemers een QR-code scannen op de werf. Hun aanwezigheid wordt automatisch doorgegeven aan de RSZ.

Number of units

Access and gating

BadgePoint

Een centraal punt op de werf laat het iedereen toe om in te checken in een handomdraai. Zowel uw eigen werknemers als onderaannemers hoeven slechts een QR-code te scannen om geregistreerd te worden. BadgePoints zijn gemaakt van hoogstaande materialen en zijn dankzij hun gele kleur makkelijk te herkennen op de werf.

Number of units

People Access

Maak u geen zorgen meer over people access. Dankzij het principe van BadgePoint moeten bezoekers en werknemers slechts een QR-code laten zien om al dan niet toegang te krijgen tot de werf.

Number of units

Vehicle Acces

Weten welke voertuigen er zich over de werf bewegen, is van cruciaal belang voor een goed veiligheidsbeleid. BadgeControl’s systeem met QR-codes maakt vehicle access doodeenvoudig, maar bijzonder effectief.

Number of units

Extra componenten

Camera

Als u absoluut niets aan het toeval wil overlaten, biedt BadgeControl camerabeveiliging in hoge resolutie aan. De beelden kunnen worden geraadpleegd via het platform.

Number of units

LED-verlichting

Een goed verlichte werkplaats kan zowel ongevallen als diefstallen voorkomen. BadgeControl biedt LED-verlichting aan voor een maximale zichtbaarheid op de werf.

Number of units

Automatische koppeling met RSZ

Als een werknemer of onderaannemer zijn of haar QR-code scant via het BadgePoint, wordt er automatisch een koppeling met de RSZ gemaakt. Zo is iedereen perfect in orde met alle wettelijke verplichting zonder er zich zorgen over te moeten maken.

Number of units

Vraag uw prijsofferte aan