Security

  • Toegangscontrole
  • Personeelsregistratie
  • Camerasystemen & inbraakbeveiliging

Safety

  • Branddetectie
  • Slimme evacuatiepunten
  • Omgevingsmonitoring: windsterktes, gasdetectie

Request your access management configuration
Discover our expert domains here

Beheersplatform

Beheer in real-time alle informatie die door de Sercotec-systemen worden verzameld. Dankzij de expertise van moederbedrijf Rombit kunnen we ook koppelingen maken met externe systemen. Eén dashboard voor alle beveiligingssystemen.

Toegangscontrole

Elektronische toegangscontrole is de basis voor een goed beveiligde site. Om te beantwoorden aan de veranderende eisen en omgevingen biedt Sercotec een breed gamma aan kaartlezers en andere toepassingen aan.

Personeelsregistratie

Het aanmelden van personeel en up-to-date houden van hun certificatie is een tijdrovende bezigheid. De module voor personeelsregistratie werkt met een gebruiksvriendelijk systeem van vooraanmelding en een centraal beheersplatform om toegangsprofielen te controleren.

Camerasystemen

Om ongewenste bezoekers en activiteiten snel op te sporen zijn camerasystemen essentieel. Ons video management systeem biedt gebruikers de mogelijkheid om incidenten snel op te sporen via IP-camera’s en video-analysetechnieken.

Branddetectie

Met een breed aanbod aan camera’s en branddetectoren kunnen we branden niet alleen snel opsporen, maar de gegevens van de brand ook automatisch analyseren.

Omgevingsmonitoring

Niet enkel ongewenste bezoekers kunnen een probleem stellen on-site, ook andere elementen kunnen een gevaar vormen. Daarom hebben wij naast windmetingen ook gasdetectie metingen die gekoppeld zijn met ons centraal beheersysteem.

Evacuatie

If state-of-the-art people and vehicle access control isn’t secure enough for you, BadgeControl offers hi-res camera surveillance systems as well. It can be monitored from the web based platform.

Inbraakbeveiliging

A well-lit work area can prevent both accidents and theft. BadgeControl offers integrated LED Lighting for maximum visibility.